Att spela gamla klassiker

Long time no see, igen… Träningen går bra, men jag tänkte blogga om spel igen 🙂

Jag tror knappast att jag är ensam om att gilla att spela gamla klassiker och det bästa är att jag har många kompisar som är likadana. Vissa har jag känt sen barnsben, men många är nya bekantskaper som jag precis har träffat som delar samma intresse som jag för spel. Det är ju lite uppdelat vad man gillar att spela och detta kan man ju antingen slåss om som fotbollshuliganer, men man kan ju också använda det som ett bra sätt att hitta nya spel som man inte har testat tidigare.

NES

Jag har valt det senare alternativet då jag tycker att det känns 10 000 % mer fruktsamt och som tur är så har jag kompisar som tycker detsamma! En sak som jag har märkt är att det verkligen är sant att det finns en tydlig uppdelning vad gäller spel som tjejer spelat genom sitt liv och spel som killar spelat, så man har mycket att lära sig av varandra när man spelar med kompisar av motsatt kön och det är såklart superkul! Det är ju i och för sig på det viset att många av de spel som tillverkats just för tjejer genom åren är direkt idiotiska där det handlar om att sminka eller klä på en virtuellt skapad mannekäng eller nåt! Helknäppt och såååå trist! Det sjukaste är ju att nästan alla tycker detsamma så jag fattar inte varför denna typ av sjuka spel fortsätter existera! Nu är det inte bara de spel som är skapade för tjejer som jag ogillar, utan det finns också spel som tagits fram för killar som är minst lika galna, men då med ett annat fokus och annan galenskap.

Nåväl, hur som helst så är det verkligen något jag rekommenderar att spela med nya och gamla bekanta och att spela sina kompisars favoriter tillsammans med dem, även om man inte testat spelet tidigare är en sann fröjd för då ser man verkligen spelet i dess rätta ljus!