Spelblogg eller träningsblogg?

Hejhej.

Ni kanske har märkt att jag inte är så bra på att uppdatera denna lilla blogg.

Saken är också den att jag faktiskt inte spelar så mycket datorspel längre. Jag känner att jag har vuxit ifrån det ganska mycket. Visst, jag spelar lite då och då men det är mest som avkoppling och inte så seriöst längre.

Boxning, styrketräning och crosstrainer är det som gäller nu

Något jag dock börjat med på det senaste är boxning och styrketräning.

Just nu tränar jag boxning 4 ggr i veckan med semiprivat tränare (jag och min kompis går tillsammans). Sen styrketränar jag 3 ggr i veckan. Jag kör 3 helkroppspass med lite olika fokus varje gång. Jag är dock väldigt dålig på att träna kondition så jag funderar på att köpa någon träningsmaskin till hemmet, så jag slipper gå till gymmet tyyyp 7 ggr i veckan :/ Det lutar åt att jag köper en sån där crosstrainer, de verkar så sjuuukt bra för helhetskonditionen alltså. Jag brukar använda dom på gymmet ibland. Tror en crosstrainer är extra bra när man också håller på med en sport som boxning som är väldigt krävande för hela kroppen. T.ex ett löpband tränar ju bara benen vilket inte är enough.

Träningsblogg framöver?

Så min fråga är nu om jag ska börja kalla detta för min träningsblogg istället för spelblogg istället… Inte världens största beslut dock då jag bara skriver några gånger per år 😛 😛 😛

Jag tror jag avvaktar lite och ser hur det känns. Jag är faktiskt lite sugen på att börja blogga seriöst om min träning, både boxning och gym, och då kommer jag definitivt ändra namn!

Men tills dess, häng kvar!